Termex

Termex-Selluvilla on aidon puutalon lämmöneriste

Termex

Uudisrakennusten eristysratkaisu

Uudisrakennusten eristysratkaisu

Termex-Selluvilla on turvallinen valinta uudisrakentajalle

Selluvilla eli puukuitueriste on Suomen suosituin yläpohjien lämmöneriste. Hyvän lämmöneristävyytensä, asennettavuutensa sekä hengittävyytensä vuoksi selluvilla on rakentavan kansan kestosuosikki. Selluvilla on aikaa kestävä valinta, jolla on Suomessa pitkät perinteet. Palo- ja kosteusturvallinen Termex-Selluvilla on varma valinta lämmöneristeeksi moderniin rakentamiseen.

Termex-eristeinen koti on hengittävä, luonnollinen ja viihtyisä

Puupohjaiset materiaalit ovat luonnollinen valinta suomalaiselle kodin rakentajalle. Termex-Selluvilla muodostaa yhdessä puurungon kanssa saumattoman ja hengittävän lämmöneristevaipan, joka pitää lämmön joko sisällä tai ulkona – vuoden ajasta riippuen. Vedoton, tasainen huonelämpö sekä turvallinen sisäilma takaavat erinomaisen asumismukavuuden.

Termex-Selluvillalla dynaaminen rakenne

Dynaamisilla rakenteilla tarkoitetaan tutummin rakenteissa käytettäviä hengittäviä materiaaleja, joilla on sisä- ja ulkoilmaston kosteusoloja tasaava vaikutus. Dynaaminen rakenne on suomalaisille tuttu hirsi- ja purutaloista. Luonnonkuituihin, kuten selluvillaan, pohjautuva rakenne ei sisällä kuivumista estäviä rakennekerroksia. Tämä auttaa saavuttamaan pitkäikäiset ja terveet rakenteet – vuosisatojen kokemuksella. Selluvillarakenteissa ei normaaliolosuhteissa tapahdu kosteuden tiivistymistä vedeksi – kastepisteessä kosteus ei pääse tiivistymään, koska puukuitu kykenee siirtämään kosteutta molekyylitasolla rakenteessa aina kuivumissuuntaa kohti. Dynaaminen rakenne läpäisee vesihöyryn ohella myös muita kaasuja kuten hiilidioksidia. Rakenteen ilmatiiveyden voi toteuttaa ilmansulkupahvilla tai -kankaalla. Lue lisää Dynaaminen Rakenne -oppaasta (PDF):

Dynaaminen_Rakenne_Opas_suunnittelun_ja_valintojen_tueksi

Ekologinen Termex-Selluvilla – Puusta pitkälle

Tiesitkö että asuminen kuluttaa 40 % kaikesta energiasta? Tulevaisuuden rakentamismääräykset vaativat yhä parempaa energia- ja ympäristötehokkuutta. Parantamalla talojen lämmöneristävyyttä luomme ympäristöystävällisempää asumista. Selluvillan valmistusprosessissa hyödynnämme jo kertaalleen teollisesti jalostettua puuta valmistamalla kierrätyspaperikuidusta eristettä energiatehokkaampaan asumiseen.

Termex-Selluvilla valmistetaan mahdollisimman kevyellä ympäristörasituksella hyödyntäen EKOenergiamerkittyä tuulivoimaa. Kotimainen Termex-Selluvilla on turvallinen ja tutkittu tuote. Sillä on CE-merkki ja ympäristöseloste.

Termex-Eristyspalvelu uudisrakentajalle – Lämmöneristäminen on nyt helppoa!

Puhaltamalla suoritettava asennus on nopea ja helppo tapa eristää talosi yläpohja, seinät ja alapohja tehokkaasti. Asiantuntijamme auttaa kartoittamaan talosi lämmöneristetarpeet, jonka jälkeen saat eristystyöstä kokonaistarjouksen. Tämän jälkeen Termex-Eristyspalvelu suorittaa eristystyön puolestasi sovittuna aikana. Näin saat ensiluokkaisen puhalluslämmöneristeen ”avaimet käteen” -palvelutuotteena.

Löydä lähin Termex-asennusurakoitsija