PERUSKORJAAJA

Hengittävät ja ekologiset eristysratkaisut peruskorjaukseen

Eristysratkaisut ekologiseen rakentamiseen

 

Termex-Selluvilla on turvallinen valinta peruskorjaajalle

Selluvilla eli puukuitueriste on Suomen suosituin yläpohjien lämmöneriste. Hyvän lämmöneristävyytensä, asennettavuutensa sekä hengittävyytensä vuoksi selluvilla on rakentavan kansan kestosuosikki. Selluvilla on aikaa kestävä valinta, jolla on Suomessa pitkät perinteet.

Palo- ja kosteusturvallinen Termex-Selluvilla on varma valinta lämmöneristeeksi suomalaiseen rakentamiseen.

Termex-eristetty koti on hengittävä, luonnollinen ja viihtyisä

Puupohjaiset materiaalit ovat luonnollinen valinta suomalaiselle kodin rakentajalle. Termex-Selluvilla muodostaa yhdessä puurungon kanssa saumattoman ja hengittävän lämmöneristevaipan, joka pitää lämmön joko sisällä tai ulkona – vuoden ajasta riippuen.

Vedoton, tasainen huonelämpö sekä turvallinen sisäilma takaavat erinomaisen asumismukavuuden.

Termex-Selluvillalla hengittävä rakenne

Hengittävä rakenne koostuu rakennusmateriaaleista, joilla on sisä- ja ulkoilmaston kosteusoloja tasaava vaikutus. Hengittävä rakenne on suomalaisille tuttu hirsi- ja purutaloista. Luonnonkuituihin, kuten selluvillaan, pohjautuva rakenne ei sisällä kuivumista estäviä rakennekerroksia. Tämä auttaa saavuttamaan pitkäikäiset ja terveet rakenteet – vuosisatojen kokemuksella. Selluvillarakenteissa ei normaaliolosuhteissa tapahdu kosteuden tiivistymistä vedeksi – kastepisteessä kosteus ei pääse tiivistymään, koska puukuitu kykenee siirtämään kosteutta molekyylitasolla rakenteessa aina kuivumissuuntaa kohti. Hengittävä rakenne läpäisee vesihöyryn ohella myös muita kaasuja kuten hiilidioksidia. Rakenteen ilmatiiveyden voi toteuttaa ilmansulkupahvilla tai -kankaalla.

Hengittävä rakenne kestää kosteutta.

Hiilineutraali Termex-Selluvilla on puukuitua

Termex- Selluvillan valmistusprosessissa hyödynnämme jo kertaalleen teollisesti jalostettua puuta valmistamalla kierrätyspaperikuidusta lämmöneristettä. Puu sitoo kasvuunsa hiilidioksidia ilmakehästä. Sitoutunut hiili säilyy selluvillassa koko rakennuksen elinkaaren ajan pienentäen kasvuhuonekaasupäästöjä. Termex-Selluvillan valmistaminen kuluttaa vain vähän luonnonvaroja. Siksi se on aidosti ilmastoystävällinen valinta!

Hiilineutraali Termex-Selluvilla valmistetaan mahdollisimman kevyellä ympäristörasituksella hyödyntäen EKOenergia-merkittyä sähköä.

Termex-Eristyspalvelu peruskorjaajalle – Lämmöneristäminen on nyt helppoa!

Puhaltamalla suoritettava asennus on nopea ja helppo tapa eristää talosi yläpohja, seinät ja alapohja tehokkaasti. Asiantuntijamme auttaa kartoittamaan talosi lämmöneristetarpeet, jonka jälkeen saat eristystyöstä kokonaistarjouksen. Tämän jälkeen Termex-Eristyspalvelu suorittaa eristystyön puolestasi sovittuna aikana.

Saat aina ensiluokkaisen puhalluslämmöneristeen ”avaimet käteen” -palvelutuotteena.

Kotimainen Termex-Selluvilla on turvallinen ja tutkittu tuote. Sillä on CE-merkki ja ympäristöseloste.

Termexin ainutlaatuiset hyödyt: