tee-se-itse-eristÄminen

Lämmöneristyksen asennus omatoimisesti pienpuhalluskoneella

Puhaltamalla asennettava Termex-Selluvilla on erinomainen lämmöneriste. Usein se sopii lisäeristeeksi suoraan purun sekä mineraalivillaeristeiden päälle asennettavaksi.

Selluvillaeristeen asennustyöhön suosittelemme Termex-asennuspalveluamme, mutta pienet eristykset voi toteuttaa tarvittaessa myös omatoimisesti: lähimmältä Termex-jälleenmyyjältä voit vuokrata Pony-pienpuhalluskoneen tarvikkeineen sekä tarvittavan määrän lämmöneristettä.

Termex-Selluvilla toimitetaan helposti liikuteltavissa muovisäkeissä. Säkkien ja puhalluskoneen kuljetukseen riittää usein peräkärry tai pakettiauto.

Asiantuntijamme auttaa säkkimäärän laskennassa – kysy lisää -> tästä

Termex-Selluvilla on pakattu kätevästi liikuteltaviin säkkeihin

Parhaan lopputuloksen takaamiseksi muista noudattaa tarkoin asennusohjeita.

Katso tästä omatoimisen puhalluseristämisen ohje

Termex-Selluvillalla eristäminen on todellinen ekoteko

Tiesitkö että asuminen kuluttaa 40 % kaikesta energiasta? Tulevaisuuden rakentamismääräykset vaativat yhä parempaa energia- ja ympäristötehokkuutta. Parantamalla talojen lämmöneristävyyttä luomme ympäristöystävällisempää asumista ja saamme merkittäviä kustannussäästöjä asumiseen.

Termex-Selluvilla on ekologisesti keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhalluslämmöneriste moderniin rakentamiseen. Kuidutuksen energiantarve on vähäistä ja Termex-Selluvilla valmistetaankin mahdollisimman kevyellä ympäristörasituksella hyödyntäen EKOenergiamerkittyä sähköä. Kotimainen Termex-Selluvilla on turvallinen ja tutkittu tuote. Sillä on myös CE-merkki sekä ympäristöseloste.