easyfloc-eristysasema

EASYFLOC – teollisen eristämisen uusi standardi

Teollinen puurakentaminen on kehittynyt voimakkaasti viime vuosina. Työ on siirtynyt enenevässä määrin rakennustyömaalta tuotantolaitoksiin. Tuotantolinjojen nykyaikaisuus, korkea automaatioaste sekä kustannusrakenteiden ja laadun optimointi ovat välttämätön askel kohti kilpailukykyistä tuotantoa. Sveitsiläisen Isofloc AG:n valmistama EASYFLOC-eristysasema auttaa yritystäsi ottamaan tämän edistysaskeleen – vaivattomasti. EASYFLOC-eristysasema asettaa uuden standardin nykyaikaiselle eristysteknologialle.

 

EASYFLOC nostaa tuotannon uudelle tasolle ja parantaa merkittävästi eristystyön kustannustehokkuutta ja laatua!

EASYFLOC – se patentoitu ja alkuperäinen

G3-sukupolven EASYFLOC-Puhalluspöytä on nykyaikainen työkalu teollisessa puurakentamisessa: helppokäyttöisyys, vähäpölyisyys sekä 3-portainen laadunvarmistus takaavat luotettavan lopputuloksen – eristäminen on helppoa, nopeaa ja varmaa. G3-sukupolven EASYFLOCIT ovat yhteensopivia Weinmann Multibridge 380 -työaseman kanssa.

YouTube player

EASYFLOC-puhalluspöytä asetetaan puuelementin päälle, jonka pitkä sivu on avoin sisä- tai ulkopuolelta katsoen. Täyttösuuttimet voidaan valita vapaasti elementin mukaan. Eristekuidun asennus elementtiin tapahtuu täysin automaattisesti. Patentoitu EASYFLOC-puhalluspöydän kalvorakenne varmistaa vähäpölyisen työympäristön. Laitteisto on helppo ja turvallinen käyttää. Operointi onnistuu yhdellä henkilöllä.

Kolmivaiheinen laadunvarmistus:

1. Painetunnistus: Easyfloc pysäyttää kuidun syötön automaattisesti, kun haluttu puhallustiheys on saavutettu.

2. Punnitus: Järjestelmässä on vaaka, joka punnitsee ja raportoi tiheyden elementtikohtaisesti.

3. Aistipohjainen tarkistus: eristystulos voidaan tarkastaa visuaalisesti ja tarvittaessa koskettamalla välittömästi täytön jälkeen.

Laadunvarmistuksen ja raportoinnin jälkeen elementti on valmis siirtymään eteenpäin tuotantolinjalla.

EASYFLOC on Isofloc AG:n tuotemerkki.

Säkitön™ villavaunu – irtokuitu säästää logistiikassa

Easyfloc yhdistettynä Säkitön™ villavaunu -järjestelmään tuo merkittäviä säästöjä sekä kustannuksissa että päästöissä.