Seinäeristys

Ruiskuasennus ei jätä kylmäksi!

Termex-Eriste Oy:n jo vuonna 1988 lanseeraama, alunperin pohjois-amerikkalainen seinien ruiskuasennustekniikka on ylivertainen tapa eristää seinät. Puhaltamalla asennettavat eristekuidut täyttävät pienetkin raot ja kolot muodostaen yhtenäisen, saumattoman eristekerroksen, joka täyttää eristettävän profiilin täydellisesti. Esimerkiksi hirsiseinän lisäeristys, jossa pinnan muodot aiheuttavat levyeristeille haasteita, hoituu ruiskuasentamalla moitteetta. 

Eristekerros puhalletaan koolaukseen nähden hieman ylipaksuksi, jonka jälkeen eristeen pinta tasataan rullaleikkurilla. Ylijäämä kierrätetään, eikä hukkaa jää lainkaan. Nopeaa, helppoa, tehokasta! 

Ruiskuasennus:

Sidox® 

Sidox® pitää eristeen paikoillaan. Tuuli ei eristettä siirrä ja eriste säilyttää muotonsa. Edut syntyvät uudesta ja kehittyneestä asennustavasta, jolla kuidut sidotaan toisiinsa ja rakenteisiin eristeeseen lisättävällä kiinneaineella. Asennuksen yhteydessä kuidut kiinnittyvät toisiinsa muodostaen yhtenäisen kevyen eristemassan.

Sidoxin® asennuksen jälkeen rakenteeseen ei jää levyeristeille tyypillisiä saumavuotoja. Sidox® takaa pysyvän, saumattoman ja tiiviin lämmöneristyksen.

Sidox® asennustekniikkaa voidaan käyttää myös ulko- ja väliseinien eristämiseen – erinomainen keino lisäeristää esimerkiksi hirsiseinä, koska eristekuidut kiinnittyvät toisiinsa ja rakenteisiin täyttäen pienet kolot ja raot saumattomasti.

Sidox® on Termex-Eriste Oy:n rekisteröity tuotemerkki.