Termex-Selluvilla

Kun lämmöneristävyys ratkaisee – valitse Termex-Selluvilla

Selluvilla on maailman vanhin teollisesti valmistettu lämmöneriste. Sitä on valmistettu Yhdysvalloissa jo yli satavuotta. Suomessa Termex-Selluvillaa on puhallettu jo viidellä vuosikymmenellä. Hyvät käyttökokemukset sekä talven pakkasia että kesän helteitä vastaan tekevät siitä luotettavan valinnan suomalaisen kodin lämmöneristeeksi – rakennatpa uutta tai peruskorjaat vanhaa.

Termex-Selluvilla eristää lämpöä kaikissa olosuhteissa!

 

YouTube player

 

Kodin lämpöä energiaa ja luontoa säästäen

Termex-Selluvilla on kuidutettua, kierrätettyä sanomalehteä eli puukuitua. Hengittävänä materiaalina se tasaa rakenteen kosteusvaihteluja ja vähentää puurakenteiden kosteusvaurioriskejä. Rakenne voidaan toteuttaa ilman höyrynsulkumuovia – ilmatiivis rakenne riittää. Rakenteen ilmatiiveys voidaan toteuttaa Termex-ilmansulkupahvilla, joka mahdollistaa ilman kosteuden liikkeen rakenteessa – rakenne hengittää.

Erinomaisen lämmönvastuksen (0,038 W/mK) lisäksi Termex-Selluvillan ilmavirranvastus (>5 kPas/m2) on korkea, eli siinä ei esiinny avohuokoisille lämmöneristeille haitallista luonnollista konvektiota, eli lämpötilaeroista johtuvaa ilman liikettä, joka lisää eristeen sisäistä lämpöhäviötä.

Koneellisesti puhaltamalla asennettava Termex täyttää pienetkin raot ja kolot muodostaen rakenteen profiilin mukaisen eristemassan. Muotovapaus ja asennuksen vaivattomuus ovat tehneet Termex-Selluvillasta kestosuosikin suomalaisten kotien lämmöneristeenä.

Eristeissä on eroja. Valitse varma kotimainen Termex-Selluvilla valmiiksi puhallettuna. Termex-Eristyspalvelumme asentaa puhallusvillasi takuutyönä kautta maan.

 

Haluatko mieltä lämmittävän tarjouksen?

Täytä alla olevat tiedot ja eristysasiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!