Termex

Laske paljonko säästät lisäeristämällä!

Termex

Omatoiminen eristeen asennus

Omatoiminen eristeen asennus

Lisäeristyksen asennus omatoimisesti puhallustekniikalla

Puhaltamalla asennettava Termex-Selluvilla on erinomainen lisälämmöneriste. Usein se sopii suoraan purun sekä mineraalivillaeristeiden päälle asennettavaksi. Selluvilla-eristeen asennustyöhön suosittelemme Termex-asennuspalveluamme, mutta eristyksen voi toteuttaa tarvittaessa myös omatoimisesti.

Lähimmältä Termex-jälleenmyyjältä voit vuokrata Pony-puhalluskoneen tarvikkeineen sekä tarvittavan määrän lämmöneristettä. Termex-Selluvilla toimitetaan sopivan kokoisissa ja helposti liikuteltavissa säkeissä. Säkkien ja puhalluskoneen kuljetukseen riittää usein peräkärry tai pakettiauto. Asiantuntijamme auttaa säkkimäärän laskennassa – kysy lisää -> tästä

 

Termex-Selluvilla on pakattu kätevästi liikuteltaviin säkkeihin

  • Säkin koko: leveys n. 40 cm, korkeus n. 40 cm ja pituus n. 70 cm
  • Säkin paino: n. 13 kg
  • Yläpohjan puhalluksessa tarvittava määrä: n. 2-3 säkkiä / m3

Parhaan lopputuloksen takaamiseksi muista noudattaa tarkoin asennusohjeita.

Katso tästä omatoimisen puhalluseristämisen ohje

 

Termex-Selluvillalla eristäminen on todellinen ekoteko

Tiesitkö että asuminen kuluttaa 40 % kaikesta energiasta? Tulevaisuuden rakentamismääräykset vaativat yhä parempaa energia- ja ympäristötehokkuutta. Parantamalla talojen lämmöneristävyyttä luomme ympäristöystävällisempää asumista ja saamme merkittäviä kustannussäästöjä asumiseen.

Termex-Selluvilla on ekologisesti keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhalluslämmöneriste moderniin rakentamiseen. Kuidutuksen energiantarve on vähäistä ja Termex-Selluvilla valmistetaankin mahdollisimman kevyellä ympäristörasituksella hyödyntäen EKOenergiamerkittyä sähköä. Kotimainen Termex-Selluvilla on turvallinen ja tutkittu tuote. Sillä on myös CE-merkki sekä ympäristöseloste.