Termex
Termex

Lisäeristämällä energiansäästöä

Lisäeristämällä energiansäästöä

Lisäeristys on parasta mitä talollesi voi tapahtua

Monessa suomalaisessa omakotitalossa on yläpohjan lisälämmöneristys nopein, helpoin ja edullisin tapa parantaa rakennuksen energiatehokkuutta.

Energian säästö on fiksu tapa varautua energian hinnan nousuun tulevaisuudessa. Lisäeristys maksaa usein itsensä takaisin saatuna energian säästönä 3–5 vuodessa energian nykyhinnoilla. Ympäristökin voi paremmin, kun kasvihuonepäästöt ilmakehään pienenevät. Tiesitkö, että lisäeristys parantaa myös asumisviihtyisyyttä? Vetoisuus vähenee talvella ja huoneet pysyvät pitempään viileinä kesähelteillä.

Puhaltamalla asennettava Termex-Selluvilla on erinomainen lisälämmöneriste. Usein se sopii suoraan purun sekä mineraalivillaeristeiden päälle asennettavaksi.

Laske oma säästösi> tästä

Lisäeristysasiantuntijapalvelu takaa onnistuneen lopputuloksen

Koulutettu Lisäeristysasiantuntijamme arvioi yläpohjasi lämmöneristystarpeen veloituksetta. Käynnin yhteydessä kartoitetaan lisäeristämisen mahdollinen tarve, joka on pohjana energiankulutuslaskelmalle. Termex-Lisäeristysasiantuntija laskee kirjallisen tarjouksen itse eristystyöstä. Tarjous sisältää työn ja materiaalin lisäksi myös säästölaskelman ja kohdekohtaisen arvion työn takaisinmaksuajasta. Näin tilaaja voi arvioida toimenpiteen kannattavuuden.

Ammattitaitoinen asennuspalvelumme hoitaa itse eristystyön täsmällisesti ja tarkasti. ”Avaimet käteen” -periaatteella toimiva Termex-lisäeristyspalvelu on riskitön valinta energiatehokkuuden ja paremman asumisviihtyisyyden puolesta. Muista hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennys!

Termex lisäeristyspalvelu:

 

Termex-Selluvillalla eristäminen on todellinen ekoteko

Tiesitkö että asuminen kuluttaa 40 % kaikesta energiasta? Tulevaisuuden rakentamismääräykset vaativat yhä parempaa energia- ja ympäristötehokkuutta. Parantamalla talojen lämmöneristävyyttä luomme ympäristöystävällisempää asumista ja saamme merkittäviä kustannussäästöjä asumiseen.
Termex-Selluvilla on ekologisesti keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhalluslämmöneriste moderniin rakentamiseen. Kuidutuksen energiantarve on vähäistä ja Termex-Selluvilla valmistetaankin mahdollisimman kevyellä ympäristörasituksella hyödyntäen EKOenergiamerkittyä tuulivoimaa. Kotimainen Termex-Selluvilla on turvallinen ja tutkittu tuote. Sillä on VTT:n myöntämä tuotesertifikaatti. 

Termex Sidox® – uuden sukupolven puhalluslämmöneriste!

Termex Sidox® on nykyaikainen Termex-Selluvillan puhallusmenetelmä, joka mahdollistaa saumattoman, lähes painumattoman lopputuloksen.

Lue lisää