Termex

Termex-Osamaksu – Maksa säästöllä!

Termex-Osamaksu – Maksa säästöllä!

Termex-Osamaksu – Maksa säästöllä!

TERMEX -OSAMAKSU                                         

Voit maksaa LÄMMÖNERISTYKSEN nyt kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä!

Rahoituksen hakeminen on nyt helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen valmiiksi alla olevalla linkillä tai edustajamme kanssa henkilökohtaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat ostokselle 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi myös jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua. Lisäksi voit turvata nyt myös hankintasi maksuvakuutuksella!

Tutustu rahoitukseen tästä 

Tutustu maksuvakuutukseen tästä

Täytä luottohakemus tästä 

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit vahvistaa kaupat Termex-myyjäsi kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin TERMEX numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

 

 

Termex-Osamaksun tuottaa Resurs Bank