Termex
Termex

Energiansäästöratkaisu taloyhtiöille

Energiansäästöratkaisu taloyhtiöille

Lämpövuodot kuriin – vältä turhaa kulua taloyhtiöllesi

Yläpohjan lisäeristys on edullinen tapa vähentää taloyhtiön lämmitysenergian kustannuksia, sillä yläpohjan kautta poistuu jopa puolet talon lämmöstä. Eristämisellä vähennetään myös kesäaikaista viilennystarvetta. Lisäeristys parantaa samalla asumisviihtyisyyttä, sillä vetoisuus vähenee talvella ja huoneet pysyvät pitempään viileinä kesähelteillä.

Lisäeristäminen maksaa itsensä takaisin saatuna energiansäästönä parhaimmillaan 3-5 vuodessa

Tulevaisuuden ilmastonsuojelutavoitteet ja alati nouseva energianhinta tekevät yläpohjan lisälämmöneristämisestä erittäin kannattavan energiaremontin, jonka takaisinmaksuaika on parhaimmillaan 3-5 vuotta.

Termex-Lisäeristysasiantuntija tarkastaa taloyhtiösi yläpohjan kunnon veloituksetta

Koulutettu Lisäeristysasiantuntijamme arvioi yläpohjasi lämmöneristystarpeen veloituksetta. Käynnin yhteydessä kartoitetaan lisäeristämisen mahdollinen tarve, joka on pohjana energiankulutuslaskelmalle.

Yläpohjan kuntokartoituksessa tarkastamme silmämääräisesti:

  • olemassa olevan lämmöneristeen vahvuuden ja laadun
  • savuhormien paloeristykset
  • läpivientien ja aluskatteiden kunnon
  • yläpohjan tuuletuksen toimivuuden

Tarkastuksen tuloksena asiantuntijamme laatii havainnoistaan yläpohjan kuntoarvion ja toimenpide-esityksen, jonka perusteella teemme tarvittaessa kirjallisen tarjouksen lisäeristystyöstä. Tarjous sisältää työn ja materiaalin lisäksi myös säästölaskelman ja kohdekohtaisen arvion lisäeristyksen takaisinmaksuajasta. Näin taloyhtiönne voi arvioida toimenpiteen kannattavuuden.

Termex-Lisäeristyspalvelu:

 

Puhaltamalla suoritettava asennus on helppoa ja nopeaa

Puhallustekniikalla suoritettava asennus on nopea ja helppo tapa lisäeristää talon yläpohja. Ammattitaitoinen asennuspalvelumme hoitaa itse eristystyön täsmällisesti ja tarkasti. ”Avaimet käteen” -periaatteella toimiva Termex-lisäeristyspalvelu on riskitön valinta energiatehokkuuden ja paremman asumisviihtyisyyden puolesta.

Termex-Selluvillalla eristäminen on todellinen ekoteko

Tiesitkö että asuminen kuluttaa 40 % kaikesta energiasta? Tulevaisuuden rakentamismääräykset vaativat yhä parempaa energia- ja ympäristötehokkuutta. Parantamalla talojen lämmöneristävyyttä luomme ympäristöystävällisempää asumista ja saamme merkittäviä kustannussäästöjä asumiseen.
Termex-Selluvilla on ekologisesti keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhalluslämmöneriste moderniin rakentamiseen. Kuidutuksen energiantarve on vähäistä ja Termex-Selluvilla valmistetaankin mahdollisimman kevyellä ympäristörasituksella hyödyntäen EKOenergiamerkittyä tuulivoimaa. Kotimainen Termex-Selluvilla on turvallinen ja tutkittu tuote ja se täyttää M1-Rakennusmateriaalin päästöluokkavaatimukset, sillä on myös VTT-sertifikaatti ja VTT-ympäristöseloste.

 

Termex Sidox® – puhallettu levyvilla

Uuden sukupolven puhalluslämmöneriste!

Termex Sidox® on nykyaikainen Termex-Selluvillan puhallusmenetelmä, joka mahdollistaa saumattamon, levymäisen lopputuloksen.

Lue lisää