Puhallusvilla - lämmin talvella, viileä kesällä

Termex logo Selluvilla
Termex on tehty Suomessa
Jo yli 30 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Termex-Selluvilla - kaikkien aikojen eriste

Termex-Selluvilla – lämmitä kotiasi, älä ilmastoa

Termex on valmistanut puhallusvillaa Saarijärvellä vuodesta 1988. Valmistuksessa keräyspaperista tehdään kuiduttamalla puukuitupohjaista sellupuhallusvillaa. Valmistuksessa hyödynnetään EKOenergia merkittyä sähköä. Termex-puhallusvillan hiilijalanjälki on pieni ja sillä on positiivinen hiilikädenjälki. Termex on hiilineutraali puhallusvilla, jolla on puupohjaisena rakennusmateriaalina hiilivarasto.

Termex on puhallusvillojen aatelia

Pieni lämmönjohtavuus yhdistettynä pieneen ilmanläpäisevyyteen takaa energiatehokkaan lämmöneristyksen koko rakennuksen elinkaaren ajaksi. Puhallusvilla täyttää saumattomasti eristettävän tilan ilman rakoja, joten lämmöneristävyys on aina paras mahdollinen. Sidox-tekniikalla toteutettava asennus säilyttää puhallusvillan muodon ja painuma on minimaalinen.

Turvallinen puhallusvilla paloa vastaan

Termex-Selluvillan paloluokka on orgaanisille puhallusvilloille paras mahdollinen, B-s2,d0. Palaminen tapahtuu hitaasti hiiltymällä 1-2 mm/minuutissa. Termex ei sula, eikä menetä muotoaan korkeissakaan lämpötiloissa. Pieni ilmanläpäisevyys estää palokaasujen leviämistä eristeessä tehokkaasti.

Turvallinen puhallusvilla kosteusvauriota vastaan

Termex on hengittävä puhallusvilla. Hengittävä, eli hygroskooppinen puupohjainen materiaali kykenee sitomaan ja luovuttamaan kostetutta ilman, että kastepisteeseen tiivistyy vettä. Tämä ominaisuus suojaa puurakenteita ylimääräiseltä kosteusrasitukselta ja pienentää vaurioriskiä. Termex ei homehdu.

Puhallusvilla-ammattilainen palveluksessasi

Asennusverkostomme kattaa Suomen Hangosta Utsjoelle. Valtuutetut urakoitsijamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, jotka palvelevat sovittuun aikaan, sovitulla tavalla, sovittuun hintaan - aina takuutyönä!

Käyttökohteet

Termex-puhallusvillaa käytetään lämmön- ja ääneneristeenä ala- ja välipohjissa (lattiaeristys), ulko- ja väliseinissä (seinäeristys) sekä yläpohjarakenteissa (kattoeristys)

Monta hyvää syytä valita talosi eristeeksi Termex-Selluvilla

  • Hyvä lämmöneristävyys pienentää energian kulutusta lämmityskaudella.
  • Tukee passiivista viilennystä kesäkuumalla säästäen viilennysenergiaa.
  • Hengittävä materiaali, tasaa kosteutta rakenteissa, parempi sisäilma.
  • Helppo ja nopea asennus puhaltamalla yläpohjaan, seiniin sekä alapohjaan.
  • Valtakunnallinen laadukas ja luotettava asennuspalvelu.
  • Hyvä lämmöneristys vähentää vedon tunnetta.
  • Kotimaassa EKOenergialla valmistettu aito kierrätystuote.
  • Hiilivarasto, pieni hiilijalanjälki, suuri hillikädenjälki.
  • Kun rakennuksen elinkaari on lopussa, voidaan selluvilla kierrättää, uusiokäyttää tai hyödyntää energiantuotannossa.