Termex

Termex-ilmansulut ovat toimiva osa hengittävää rakennetta

Termex

Termex-tuotevalikoima

Termex-ilmansulkupaperit – Kraft ja Retro

Hallitsemattomien ilmavirtausten torjumiseen rakenteissa

Turvallisten rakenteiden toimivuuden kannalta on hallitsemattomien ilmavirtausten estäminen tärkeää. Termex-Ilmansulkupaperit asennetaan rakenteessa lämmön-eristeen sisäpuolelle. Paperi kiinnitetään rakenteisiin nitomalla ja tuetaan tarvittaessa koolaamalla. Saumat limitetään, limitys teipataan Termex-ilmasulkuteipillä, saumakohdat varmistetaan tarvittaessa koolaamalla. Läpiviennit tiivistetään käyttäen asianmukaisia läpivientikappaleita.

Termex-Kraft – Ilmansulku nykyaikaiseen rakentamiseen

Termex-Kraft on verkkovahvistettu, monikerroksinen kestävä ilmansulkutuote, joka on suunniteltu torjumaan haitallisia ilmavirtauksia rakenteiden läpi. Se läpäisee vesihöyryä muodostamatta kondenssiota mahdollistavaa liian tiivistä rajapintaa rakenteeseen eli se antaa rakenteen hengittää.

Termex-Retro – Ilmansulku perinnerakentamiseen

Termex-Retro on laminoimaton, yksikerroksinen ilmansulkutuote, joka on suunniteltu torjumaan haitallisia ilmavirtauksia rakenteiden läpi. Se läpäisee vesihöyryä muodostamatta kondenssiota mahdollistavaa liian tiivistä rajapintaa rakenteeseen eli antaa rakenteen hengittää

Termex-ilmansulkupaperit

  • Valmistetaan Suomessa
  • CE ja M1 -merkittyä laatua (Termex-Kraft)
  • Yhdestä rullassa 60 m2 ilmansulkupaperia

Siirry tästä Termex-ilmansulkupaperien ladattaviin aineistoihin