Termex

Tehokkuutta tuotantoon nykyaikaisella eristystekniikalla

Termex

Easyfloc-eristysasema-old

Easyfloc-eristysasema-old

Easyfloc-eristysasema, eristämisen uusi standardi

Teollinen puurakentaminen on kehittynyt voimakkaasti viime vuosina. Työ on siirtynyt enenevässä määrin rakennustyömaalta tuotantolaitoksiin. Tuotantolinjojen nykyaikaisuus, korkea automaatioaste sekä kustannusrakenteiden ja laadun optimointi ovat välttämätön askel kohti kilpailukykyistä tuotantoa. Easyfloc-eristysasema auttaa yritystäsi ottamaan tämän edistysaskeleen – vaivattomasti. Easyfloc-eristysasema asettaa uuden standardin nykyaikaiselle eristysteknologialle. Se nostaa tuotannon uudelle tasolle ja parantaa merkittävästi eristystyön kustannustehokkuutta ja laatua!

G2-puhalluspöytä – se patentoitu ja alkuperäinen

G2-Puhalluspöytä on nykyaikainen työkalu teollisessa puurakentamisessa: helppokäyttöisyys, vähäpölyisyys sekä 3-portainen laadunvarmistus takaavat luotettavan lopputuloksen – eristäminen on helppoa, nopeaa ja varmaa.

 

 

G2-Puhalluspöytä asetetaan puuelementin päälle, jonka pitkä sivu on avoin sisä- tai ulkopuolelta katsoen. Täyttösuuttimet voidaan valita vapaasti elementin mukaan. Eristekuidun asennus elementtiin tapahtuu täysin automaattisesti. Patentoitu G2-puhalluspöydän kalvorakenne varmistaa vähäpölyisen työympäristön. Laitteisto on on helppo ja turvallinen käyttää. Operointi onnistuu yhdellä henkilöllä.

Kolmivaiheinen laadunvarmistus:

1. Painetunnistus: G2-puhalluspöytä pysäyttää kuidun syötön automaattisesti, kun haluttu puhallustiheys on saavutettu.

2. Punnitus: Järjestelmässä on vaaka, joka punnitsee ja raportoi tiheyden elementtikohtaisesti.

3. Aistipohjainen tarkistus: eristystulos voidaan tarkastaa visuaalisesti ja tarvittaessa koskettamalla välittömästi täytön jälkeen.

Laadunvarmistuksen ja raportoinnin jälkeen elementti on valmis siirtymään eteenpäin tuotantolinjalla.

Säkitön™ villavaunu – irtokuitu säästää logistiikassa

Easyfloc yhdistettynä Säkitön™ villavaunu -järjestelmään tuo merkittäviä säästöjä sekä kustannuksissa että päästöissä.

 

 

1. Kuitu pakataan eristetehtaalla suoraan tuotannosta vaunuun ilman välivarastointia. Säästöä syntyy pakkauksissa, palletoineissa ja välivarastoinnissa.

2. Säkitön™ villavaunu vedetään talotehtaalle ja telakoidaan Easyfloc-eristysasemaan.

3. Säkitön™ villavaunu purkaa kävele-lattia-tekniikalla kuitua Easyfloc-eristysasemaan optisen rajatunnistuksen avulla täysin automaattisesti.

4. Kun Säkitön™ villavaunu on tyhjä, se vaihdetaan uuteen. 

 

Pyydä lisätietoja:

Pasi Typpö, kehitysjohtaja

0400 860 884

pasi.typpo@termex.fi