Termex-Eristyspalvelu Pirkanmaalla

Termex-Selluvillaa on asennettu Hämeen seudulla jo yli 30 vuotta. Tarjoamme asiantuntevaa, oikea-aikaista eristyspalvelua puhallusvillan asennukseen takuutyönä. Ylä-, väli- ja alapohjien puhallukset sekä seinien ruiskuasennukset käyvät meiltä vaivatta. Saat puhallusvillan paikalleen asennettuna hinnalla, joka mahtuu budjettiisi.

Laadukas lämmöneristys tarjoaa suojaa talven pakkasia ja kesän helteitä vastaan. Termex-Selluvilla pitää rakenteet kosteus- ja paloteknisesti toimivina koko rakennuksen elinkaaren ajan. Lämmöneristystyöstä ei kannata tinkiä; se on talosi turva Suomen vaativassa ilmastossa. Tilaa nyt puhallusvillaa Pirkanmaalla Termexin kautta!

Termex-Eristyspalvelu Kupari Ky, Juha Kupari on Eurofins-sertifioitu ammattilainen palveluksessasi!

Pirkanmaa

Eristyspalvelu Kupari Ky

Juha Kupari

Puutarhatie 57

37500 Lempäälä

 

P. 040 726 5295

juha@eristystampere.fi

puhallusvillatampere.fi

Ota yhteyttä
YouTube player

Termex-Selluvilla

Kotimainen Termex-Selluvilla on lajitellusta keräyspaperista energiatehokkaasti kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhallusvilla moderniin rakentamiseen.  Hengittävänä materiaalina se tasaa rakenteiden kosteusvaihteluita mahdollistaen muovittoman, vedottoman rakennuksen, jossa on erinomainen sisäilma ja asumismukavuus.

Suoritustasoilmoitus U-arvotaulukot

Usein kysytyt kysymykset

Puhallusvillan hinta muodostuu eristettävästä kohteesta, eristeen määrästä, rahdeista ja asennuksen vaativuudesta, siksi teemme aina tarjouksen kohdekohtaisesti. Levyeristeen verrattuna puhallusasennus on usein edullisempi ja vaivattomampi, koska hinta sisältää aina työn. Pyydä tästä tarjous tarjouslomakkeen kautta.

Selluvilla on sanomalehtipaperista tai pahvista kuiduttamalla valmistettu puhalluslämmöneriste, jota on valmistettu maailmassa jo yli 100 vuotta.

Eristeen voi asentaa kuivapuhalluksena tai ruiskuasennuksena (Sidox™). Kuivapuhalluksena tuotteen voi asentaa joko vapaa puhalluksena, jolloin tuotteen painuma <10 % tulee huomioida, tai kotelopuhalluksena, jolloin tuotteen tiheys on riittävän korkea, ettei painumaa tapahdu. Ruiskuasennukset ovat painumattomia.

Termex on paloturvallinen lämmöneriste kolmesta syystä:

1) Eriste ei sula, vaan palaa hitaasti hiiltymällä menettämättä tilavuuttaan korkeissakaan lämpötiloissa. Syttymislämpötila on liki 300 astetta, jolloin palonestoaineiden sisältämä kidevesi aktivoituu sitoen paloenergiaa. Eristeen hiiltymisnopeus palotilanteessa on 1–2 mm/minuutissa.

2) Eristeellä on korkea ilmavirranvastus (vrt. ilmatiiveys), jolloin palokaasut eivät pääse leviämään hallitsemattomasti eristetilassa.

3) Hiiltyessään eristeen palonestoaineet muodostavat liekin etenemistä hidastavaa keraamista tuhkaa. Termex-Selluvillan Europaloluokka on B-s2,d0 ja sillä on mahdollista toteuttaa jopa vaativia REI 90 -rakenteita.

Termex on hygroskooppinen, hengittävä materiaali, joka sitoo ja luovuttaa kosteutta puun solukon avulla tasapainottuen aina suhteessa ympäröivän ilman kosteuteen. Eriste toimii kosteusteknisesti kuten puu, eikä sisäilman kosteus normaali olosuhteissa tiivisty eristeeseen, kunhan rakenteen ilmatiiveydestä on huolehdittu hyvän rakennustavan mukaisesti.

Haluatko mieltä lämmittävän tarjouksen?

Täytä alla olevat tiedot ja erityisasiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!