Termex

Termex-Eristyspalvelu on riskitön valinta energiatehokkuuden ja paremman asumisviihtyisyyden puolesta

Rakennat uutta tai peruskorjaat vanhaa – Termex-Eristyspalvelusta saat aina tarkoitukseen sopivan eristysratkaisun

Valitsemalla kotimaisen Termex-puhallusvillan, varmistat rakennuksen energiatehokkuuden sekä kosteusteknisesti turvallisen hengittävän rakenteen. Oli kyseessä omakotitalo tai kokonainen taloyhtiö, uudisrakennus tai vanhan talon peruskorjaus, pystymme tarjoamaan eri kokoisiin ja ikäisiin kohteisiin sopivan lämmöneristysratkaisun.

Kartoitus + suunnitelma + tarjous + toteutus = sujuvaa kokonaispalvelua

Alusta loppuun mukana. Koulutetut eristysasiantuntijamme tekevät ensin yhteistyössä kanssasi kartoituksen eristystyön laajuudesta ja sen jälkeen saat suunnitelman, jonka pohjalta teemme kustannusarvion eristystyön toteutuksesta. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen laadimme aikataulun itse eristystyölle.

Vanhojen rakennusten lisäeristyskartoituksen yhteydessä tarkistamme samalla myös yläpohjan rakenteellisen yleiskunnon ja annamme ehdotuksen mahdollisten puutteiden tai vikojen korjaamisesta. Uusien rakennusten eristysprosessi aikataulutetaan mahdollisimman jouhevasti rakennusvaiheiden etenemisen mukaisesti.

Puhaltamalla suoritettava asennus on helppoa ja nopeaa

Puhaltamalla suoritettava asennus on nopea ja helppo tapa eristää talosi yläpohja, seinät ja alapohja tehokkaasti. Ammattitaitoinen asennuspalvelumme hoitaa eristystyön täsmällisesti ja tarkasti. ”Avaimet käteen” -periaatteella toimiva Termex-Eristyspalvelu on riskitön valinta energiatehokkuuden ja paremman asumisviihtyisyyden puolesta.

Ekologinen Termex-Selluvilla – Puusta pitkälle

Tiesitkö että asuminen kuluttaa 40 % kaikesta energiasta? Tulevaisuuden rakentamismääräykset vaativat yhä parempaa energia- ja ympäristötehokkuutta. Parantamalla talojen lämmöneristävyyttä luomme ympäristöystävällisempää asumista. Selluvillan valmistusprosessissa hyödynnämme jo kertaalleen teollisesti jalostettua puuta valmistamalla kierrätyspaperikuidusta eristettä energiatehokkaampaan asumiseen.

Termex-Selluvilla valmistetaan mahdollisimman kevyellä ympäristörasituksella hyödyntäen EKOenergiamerkittyä sähköä. Kotimainen Termex-Selluvilla on turvallinen ja tutkittu tuote. Sillä on CE-merkki ja ympäristöseloste.